BKE Grafisk logoHjem Trykksaker Dekor Skilt Profilering Spesial Nettbutikk Kontakt

Skilt og infotavler - inne og ute

Rørvik og Sør-Gjæslingan, Nord-Trøndelag

Informasjonsskilt om måkefuglen krykkja

På oppdrag fra NINA (Norsk institutt for naturforskning) og NORVEG (Kystmuseet i Nord-Trøndelag) designet og produserte vi sommeren 2021 to skilt og en plakat med samme oppsett til montering i Rørvik og på Sør-Gjæslingan. Krykkja er en sterkt utrydningstruet måkeart, som fortjener publikums oppmerksomhet. Fuglen tilbakelegger lange avstander for å skaffe mat til seg selv og ungene. 

Graverte skilt

Gravert skilt på Otta bru

I forbindelse med kunstinstallasjonene på Otta gamle kjørebru produserte vi dette skiltet i rustfritt gravert stål. Vi leverer graverte skilt i mange materialer: plast, aluminium, rustfritt stål, messing, kobber osv. Bindal på Sør-Helgeland

Bindal-infotavle

Informasjonstavlen ved Årsandøyan i Bindal kommune (bildet over) måler 3x4 meter (hxb). Vi leverer, som eksemplet viser, skilt med ulike skalerbare kartutsnitt, med tilnærmet samme oppløsning og bildekvalitet som i trykksaker. 

Sømna på Sør-Helgeland

Sømna velkomstskilt

I Sømna kommune står denne infotavlen. På Sør-Helgeland har vi levert et stort antall infotavler i Bindal, Vega, Vevelstad, Sømna, Hattfjelldal, Hemnes og Grane kommuner, deriblant Vegaøyan Verdensarv (UNESCO). Bøyleskilt

To bøyleskilt - Dahlemoen

Øya Infotavle

I 2020 leverte vi to nye bøyleskilt med fundamenter og belysning til Dahlemoen Næringspark. Skiltene er bygget opp av moduler som raskt kan oppdateres på stedet ved endring av informasjonen. Bøyleskilt Sømna Stadion

Øya Infotavle

I forbindelse med idrettsanlegget i Sømna laget vi i 2010 en sponsortavle der alle som var delaktige i byggingen og finansieringen av anlegget ble omtalt. Bøyleskilt er stabile og gir god stivhet i forbindelse med vær og vind.

Bøyleskilt stedsutvikling Berg i Sømna

Øya Infotavle

I forbindelse med Sømna kommunes prosjekt "Stedsutvikling av Berg" ble det satt opp et mindre bøyleskilt. Som bildene av bøyleskilt viser leveres bøylen lakkert i de RAL-fargene kunden måtte ønske. Utfreste fasadebokstaver og -symboler

Ungdomsskole, samfunnshus og svømmehall på Dombås

Her et eksempel på utfreste logoer og bokstaver. Vi lager alltid fotoskisse som viser kunden hvordan resultatet vil bli før vi starter produksjonen. 

Dovre Ungdomsskole utfreste bokstaver

Nedenfor: Et "spesialskilt" designet etter kundens egen skisse. Det er fullt mulig å lage et spesielt skilt, skreddersydd til dine ønsker. Smijernsopphenget er produsert hos en smed. 

Havkafe-skilt

Utfreste fasadebokstaver Nedre Tessa 1

Det var nyåpning på kraftverket høsten 2021 med nyinstallert turbin. I den forbindelse ble nytt bygg tatt i bruk, og dette er utstyrt med fasadebokstaver i utfrest og foliert aluminium. Vi fikk anledning til å levere fasadeteksten, som kunden selv kunne montere ved hjelp av medfølgende montasjesjablong. 

Fasadebokstaver Nedre Tessa 1 kraftverk

Utfrest, foliert kommunevåpen og utfreste, lakkerte fasadebokstaver Sømna Allbrukshus

Fasadebokstaver allbrukshus

Det er dimensjoner over fasadeteksten og kommunevåpenet på allbrukshuset i Berg. Vi hadde gleden av å designe og levere komplett montasjesett med monteringsskinner. Takk til SignProduction for godt samarbeid og til Sømna kommune for oppdraget! Innendørs skilt

I mange ulike materialer og utforminger

Mjøsen Skog

Glass-skilt med pynteskruer, Centrum Tannklinikk, Lillehammer.

Innendørs skilt kan leveres i ulike materialer: tre, aluminium (lakkeert eller natureloksert), børstet stål, pleksiglass, herdet glass og messing. På grunn av brannvernhensyn bør dørskilt limes på dører. For veggfesting leverer vi pynteskruer med eller uten avstandsstykker, om ønskelig. 

Mirtec-skilt

Skilt fås i utallige materialer, f.eks: pleksiglass, herdet glass, hvitlakkert / natureloksert aluminium, børstet stål, limtre og heltre. For innendørs skilt har vi flere festealternativer: pynteskruer, dobbeltsidig tape eller helt vanlige skruer. Dørskilt skal av brannhensyn ikke skrus inn i døren. Treskilt, Toftemo Turiststasjon

Toftemo Turiststasjon: "Mat og hvile" for veifarende siden 1820! Hovedhuset på Toftemo er i laftet tømmer og gjenspeiler lokale byggetradisjoner. I samarbeid med vår lokale underleverandør, Vinstra Treskilt, har vi designet og levert ny infotavle i utfrest treverk, med innfelt kart i aluminium med applisert dekor. Skiltet er inndelt i flere paneler, slik at oppdatering kan gjøres enklere, uten å skifte hele skiltoppsettet. 

I samarbeid med lokale snekkerbedrifter kan vi også levere skiltstativer i tre, der dette passer best. På oppdrag fra Sel kommune leverte vi i 2010-13 en rekke aluminimusskilt montert på egendesignede skiltstativer i beiset trevirke, produsert hos vår samarbeidspartner GIAX her på Otta.

Toftemo infotavle i tre