BKE Grafisk logoHjem Trykksaker Bildekor Skilt Profilering Spesial Nettbutikk Kontakt

SKILT - INNE OG UTE

Informasjonstavler (utendørs)

Bindal

Bindal-infotavle

Informasjonstavlen ved Årsandøyan i Bindal kommune (bildet over) måler 3x4 meter (hxb). Vi leverer, som eksemplet viser, skilt med ulike skalerbare kartutsnitt, med tilnærmet samme oppløsning og bildekvalitet som i trykksaker. 

Sømna på Sør-Helgeland

Sømna velkomstskilt

I Sømna kommune står denne infotavlen. På Sør-Helgeland har vi levert et stort antall infotavler i Bindal, Vega, Vevelstad, Sømna, Hattfjelldal, Hemnes og Grane kommuner, deriblant Vegaøyan Verdensarv (UNESCO). 

Otta Kultur- og Næringspark.
Gjenbruk av gammelt skilt

Øya Infotavle

Skiltstativet hadde vært i bruk tidligere, og det ble frisket opp med nye festeanordninger hos samarbeids-partner Lonbakken Mek. verksted og et par gamle skiltpaneler ble opplakkert lokalt hos Otta Karosseri og Lakk. 

Sømnesmarka

Sømnesmarka-skilt

I forbindelse med friluftsområdet Sømnesmarka i Sømna, designet vi både kart og skiltoppsett. Har du behov for "skreddersydd" opplegg? Vi kan hjelpe deg - også når du trenger et spesialkart. 

Bøyleskilt Sømna Stadion

Fra åpningen av Sømna Stadion i 2010. Vi produserte et bøyleskilt for Sømna IL, som promoterer de ulike sponsorene til Stadionet. Skiltet er utstyrt med belysning, og er bygget for å tåle vind og vær. Bøylekonstruksjonen gjør skiltet både estetisk og robust. 

Bøyleskilt

Utfreste fasadebokstaver og -symboler

Her et eksempel på utfreste logoer og bokstaver. Vi lager alltid fotoskisse som viser kunden hvordan resultatet vil bli før vi starter produksjonen. 

Dovre samfunnshus utfreste bokstaver

Nedenfor: Et "spesialskilt" designet etter kundens egen skisse. Det er fullt mulig å lage et spesielt skilt, skreddersydd til dine ønsker. Smijernsopphenget er produsert hos en smed. 

Havkafe-skilt

Innendørs skilt

Mjøsen Skog
Mirtec-skilt

Skilt fås i utallige materialer, f.eks: pleksiglass, herdet glass, hvitlakkert / natureloksert aluminium, børstet stål, limtre og heltre. For innendørs skilt har vi flere festealternativer: pynteskruer, dobbeltsidig tape eller helt vanlige skruer. Dørskilt skal av brannhensyn ikke skrus inn i døren. 

Treskilt, Toftemo Turiststasjon

Toftemo Turiststasjon: "Mat og hvile" for veifarende siden 1820! Hovedhuset på Toftemo er i laftet tømmer og gjenspeiler lokale byggetradisjoner. I samarbeid med lokal underleverandør har vi designet og levert ny infotavle i utfrest treverk, med innfelt kart i aluminium med applisert dekor. 

Toftemo infotavle i tre

Komplette skilt - med stativ,
skiltplater og motiv

Utendørs skilt krever kvalitetssikrede løsninger. Våre produkter har godkjenning for leveranser til Statens Vegvesen og kommuner. Vi leverer betongfundamenter, skiltstativ, belysning og festemateriell (klammer, skruer etc) tilpasset norsk vær og vind. Vi designer gjerne miljøriktige skiltstativer, slik eksemplet nedenfor viser. 

Skiltstativer