BKE Grafisk logoHjem Trykksaker Dekor Skilt Profilering Spesial Nettbutikk Kontakt

Trykksaker - i alle varianter!

Blanketter / formularer / skjemaer

Hjellumvegen33, Otta

Trenger du den tradisjonelle blanketten? Vi har spesialkompetanse på blanketter og skjemaer, og kan designe og produsere håndutfylte blanketter / blankettsett (løse / i blokker med skriveomslag). 

Utfyllbare skjemaer i PDF

Ordrebekreftelser, tilbud eller skjema du sender til kunder og andre forbindelser kan du nå få som utfyllbare pdf-blanketter. Vi designer skjemaer med utfyllbare felter, evt. også summerings- eller multiplikasjonsfelter. Dette skriver du ut på egen skriver eller lagrer og sender som epostvedlegg. Da trenger du ikke å kjøpe trykte skjema/blanketter. Ønsker du fortsatt papirskjemaer, ordner vi selvsagt det. 

Skjema som fylles ut på skjerm

Visittkort

Visittkort

Visittkort i fire farger (standard) med ensidig eller tosidig trykk. NB! Du kan også få 4-siders visittkort, som erstatning for små brosjyrer / foldere. Se nettbutikken for priser. Oppsett kommer i tillegg. 

Tidsskrifter/aviser

Konvolutter

Selv om vi ikke har ambisjoner om å utgi noen dagsavis, påtar vi oss å produsere kampanjeaviser, blad eller magasiner til ulike arrangementer som foregår lokalt. Ta eventuelt kontakt for nærmere informasjon og et godt tilbud. Ovenstående bilde viser et gratismagasin produsert for lokallaget til NMK i forbindelse med landsfinalen i bilcross på Bjorli i august 2014. 

Selvfargende kontorstempler

Stempler

Trenger du et firmastempel, et signaturstempel, datostempel eller bilagsstempel? Vi kan levere alle typer stempler eller nummeratørstempler i samarbeid med markedsledende produsenter, som vi er forhandler for. På bildet over ser du Ideal selvfargende stempler, som vi forhandler i samarbeid med Foldal Stempelfabrikk. Ta kontakt for forslag og pristilbud. 

Har du lyst til å utgi bok? - Vi hjelper deg!

Bøker

Du kan enten la oss redigere boka "fra a til å", der vi mottar ren tekst fra deg, eller levere ferdig redigert oppsett f.eks. i PDF-format. Bruk gjerne oss til å redigere og sette sammen tekst og bilder. Våre timepriser er gunstige. Vi finner også den optimale trykkmetoden (inkjet, laserprint eller offset) med tanke på antall, kvalitet og pris. Vi leverer både ryggstiftede hefter (maks 96 sider), bøker i paperback og bøker med stivbind. 

Plakater

plakater

Plakater i ulike størrelser og formater kan du få levert gjennom oss. Med de nyeste trykkmetodene kan vi levere plakater i alle størrelser til en særdeles gunstig pris og på kort tid. 

Klebeetiketter

Klebeetiketter

Vi designer og produserer klebe-etiketter i alle formater. Du kan også få klebeetiketter i vinyl eller pvc som tåler fuktighet / utendørs bruk. NB! Klebeetiketter må ikke forveksles med skilt- eller vindus-/bildekor, som er laget for mer krevende forhold og lengre tids bruk. Vi leverer begge deler, og vi gir deg råd om hva som vil være mest økonomisk for din type bruk. Se vår nettbutikk.

Konvolutter

Konvolutter

Konvolutter med/uten vindu og med en eller fire trykkfarger. Be om pris i hvert tilfelle. Riktignok er det priser på konvolutter i vår nettbutikk, men vinduene er tilpasset internasjonal standard. Norske konvolutter har en litt annen vindusstandard. Ønsker du norsk standard vinduskonvolutter har vi andre leverandører. Spør om pris.

Kalendere i alle varianter

Kalendere

Et populært produkt hos oss er kalendere med historiske bilder. Har du aktuelle bilder, evt. også historien bak bildene, kan vi lage et oppsett der du får vist bildene sammen med en praktisk kalender. Kalendere kan enten lages som plakater, i form av en tosidig pappplate med et halvt år på hver side, eller som spiralinnbundet hefte, eller i sin vanligste form: ryggstiftet med opphengshull (se Viknakalenderen og Sømnakalenderen på bildet). 

"Alt med trykk på" - på papir og på web

Bare fantasi begrenser for hva som kan trykkes eller publiseres. Vi leverer på mange materialer og i flere medier, med preg, gull- / sølvtrykk, lakk, hulling, spiralisering, utstansing etc. Ta kontakt for å drøfte dine ønsker. Vi kan nå også tilby webdesign tilpasset mobil, nettbrett og pc!

Logodesign

Vi kan designe/rentegne/konvertere din logo til bruk både på papir og web. Hos oss betaler du vanligvis bare for medgått tid.