BKE Grafisk logoHjem Trykksaker Bildekor Skilt Profilering Spesial Nettbutikk Kontakt

BILDEKOR OG VINDUSDEKOR

Hel-/delfoliering

Vi designer, produserer og monterer hel- eller delfoliering av firmabilen. Her er tre eksempler på foliering vi har levert / montert. Alle eksempler er delfoliering.

Bildekor Aktiv i Lom Bildekor Sel kommune Bildekor Tess

Skåret dekor

Ønsker du en enkel og rimelig profilering på firmabilen? Da kan skåret dekor være et godt alternativ! Vi skjærer det meste av dekor til slike leveringer selv, på Otta. På bildet under er det Håndverksservice ved Sam Verboom som monterer dekor. Dette var en ren montasjejobb med dekor levert av annen leverandør. NB! Husk at tilhengeren også kan være en utmerket plass for reklame! 

BildekorInfoCare Bildekor Otta Treprodukter 2

Bildekor Slålien Bildekor Tilhenger

VINDUSDEKOR

Skåret og printet/laminert dekor

Vindusdekor kan skjerme mot innsyn og promotere firmaet. Der det tidligere var utstillingsvinduer, er det nå mange som utnytter arealene inne bedre ved å eksponere produktene i butikken. Dekor kan også brukes der man gjør om til kontorer, for å slippe ombygging av fasaden. Vinduene kan evt. også folieres på innsiden (med eller uten motivtrykk) og gi et mer presentabelt preg innendørs. 

Vindusdekor Dovre Bud
Vindusdekor Jernia
Vindusdekor Skrotten Fysio

Delvis transparent vindusdekor hos "Skrotten" i Vågåmo, designet av reklamebyrået DMT i Skjåk. Produsert og montert via BKE Grafisk SA.