BKE Grafisk logoHjem Trykksaker Dekor Skilt Profilering Spesial Nettbutikk Kontakt

Bil-, vindus- og veggdekor

Hel-/delfoliering

Vi designer, produserer og monterer hel- eller delfoliering av firmabilen. Her er tre eksempler på foliering vi har levert / montert. Alle eksempler er delfoliering, men vi leverer altså også helfoliering (såkalt wrapping).

Bildekor Fjellskolen Bildekor Sel kommune Bildekor Tess

Skåret / konturskåret dekor

Ønsker du en enkel og rimelig profilering på firmabilen? Da kan skåret dekor være et godt alternativ! Vi skjærer det meste av dekor til slike leveringer selv, på Otta. På bildet under er det Håndverksservice ved Sam Verboom som monterer dekor. Husk at tilhengeren også kan være en utmerket plass for reklame! 

Bildekor Dovreskifer

Bildekor Slålien Bildekor Tilhenger

Vindusdekor

Skåret og printet/laminert dekor

Vindusdekor kan skjerme mot innsyn og promotere firmaet. Der det tidligere var utstillingsvinduer, er det nå mange som utnytter arealene inne bedre ved å eksponere produktene i butikken. Dekor kan også brukes der man gjør om til kontorer, for å slippe ombygging av fasaden. Vinduene kan evt. også folieres på innsiden (med eller uten motivtrykk) og gi et mer presentabelt preg innendørs. 

Frostet dekor Lora Fysioterapi

Frostet vindusdekor hos Lora Fysioterapi og Trening produsert og montert via BKE Grafisk SA. Nedenfor: Vindusdekor Power, Bismo i Skjåk. Sistnevnte jobb ble utført med folie fra ADdekor. 

Vindusdekor Power Bismo

Vi leverer også dekor utendørs eller innvendig i forretnings- eller kontorlokaler. Eksemplet viser utendørs reklame hos Jernia Otta.

Veggdekor