BKE Grafisk logoAktuelt Trykksaker Bildekor Skilt Profilering Spesial Nettbutikk Kontakt

Profilering, reklame og utstillingsmateriell

Vi designer og produserer buttons, ballonger, kaffekopper, streamers, nøkkelringer, penner, t-skjorter, collegegensere, kjølebager, termoser, buff'er (headneckers), pins, klebemerker, bannere, rollups, messestands mm. Nedenfor noen få eksempler. Andre ønsker? Spør oss gjerne. Tlf. 980 77 604. 


Pins

Pins

Pins i hard eller myk emalje. Kan leveres med vanlig butterfly-nål eller slipsnål. Vi har bl.a. levert pins til UL Fram (i femten år), Sømna kommune, Sel kommune, Bindal kommune. 

Krus

Kaffekrus

Krus fås i mange farger, fasonger og størrelser. Logotrykk i en eller flere farger, inkl. gull og sølv. 

Termokopper

Termokrus

Vi kan levere termokrus med eller uten lokk. Metallkrus kan leveres med en eksklusiv gravering av logoen. 

Headneckers

Termokrus

Vi leverer også buff'er / headneckers med logo / motiv. Dette er et fleksibelt produkt, som kan brukes både som lue, skjerf, hette mm., og som gir lang tids god profilering. 

Nøkkelringer

Nøkkelring

Vi designer og får produsert nøkkelringer og kulepenner med logo / firmareklame. Her finnes mange alternativer. Ta kontakt for et godt tilbud. 

Profilklær

Klær med profilering

Arbeidsklær med logotrykk (transfer eller brodert logo) kan gi god reklame, samtidig som det er nyttige plagg. Vi leverer også arbeidsklær og -skotøy uten logotrykk. Blant våre leverandører er Blåkläder, YOU og Wenaas. I samarbeid med våre kompetente grossister kan vi lage en "kolleksjon" til ditt firma, slik som eksemplet med Sømna produkter (over). 

Bannere, beachflagg og rollups

Utendørs banner

Vi leverer alle typer bannere i alt fra tett kunststoff (for innendørs bruk) og til såkalte stillasbannere med grovmasket stoff som slipper vinden igjennom (når banneret skal brukes utendørs). Bannere kan leveres med maljer for innfesting og/eller løpegang for å tres inn på stenger.

Messevegger og standmateriell

Messevegg

Skal du på utstilling eller messe? Vi kan lage et skreddersydd opplegg for deg, med sammenleggbar messevegg, stand-bord og selvsagt alt nødvendig av plakater, foldere, visittkort eller "giveaways" som det heter på godt norsk

Nettbutikk - trykksaker og profilering

Nettbutikk

Her er produksjonsprisene og fraktpris. Alle med ferdig original kan gå inn og bestille selv. Vi hjelper gjerne til med originalen. I så fall kommer originalpris i tillegg. NB! Vi har f.eks. ikke lagt inn alt vi kan levere i nettbutikken, så du må gjerne spørre om priser og andre ting. Send oss helst en e-post.